top of page
Search

Outdonumin tarina

OutDonum Opy on Tampereen Ammattikorkeakoulun seitsemän opiskelijan perustama oppiyritys, jonka toimialana on liikelahjojen osto, niiden kustomointi asiakkaan tarpeiden ja halujen mukaiseksi ja niiden myynti. OutDonum Opy on Pirkanmaalla Kykylaaksossa toimiva pienyritys, jonka toiminta-alueena on koko Suomi. Yrityksen yhtiömuoto on osakeyhtiö ja sen yhtiörakenne koostuu neljästä omistajasta. Jokainen omistaja työskentelee yrityksessä, yksi toimitusjohtajana, yksi asiakaspalvelijana, yksi talousvastaavana ja yksi myyntipäällikkönä.


Yrityksemme nimi on lähtöisin latinan kielen sanasta donum, joka tarkoittaa suomeksi lahjaa. OutDonumin liikeidea sai alkunsa siitä, kun yrityksen perustajat olivat kyllästyneitä tylsiin ja tavallisiin liikelahjoihin, jotka olivat epäekologista krääsää. Tästä perustajat saivat idean, että OutDonum yrityksenä haluaa ehdottomasti vaalia ekologisuutta ja kotimaisuutta. Me OutDonumilla tuemme kotimaista yrittäjyyttä siten, että hankimme kaikki myytävät tuotteet suomalaisilta pienyrittäjiltä, jotka käyttävät kierrätysmateriaaleja tuotannossaan. Yrityksemme ei siis kilpaile hinnalla vaan laadulla ja aitoudella. Olemme olemassa, sillä haluamme tuottaa asiakkaillemme ikimuistoisia ja laadukkaita liikelahjoja, joissa korostuu ympäristön hyvinvoinnin merkitys.

10 views0 comments

Recent Posts

See All

Jari Pursinen

Jari Pursinen on 45-vuotias yrittäjä, joka tällä hetkellä asustelee Ylöjärvellä vaimonsa Iida Pursisen ja pariskunnan kahden koiran kanssa. Jari on työskennellyt 18-vuotiaasta lähtien Ylöjärvellä sija

Emilia Mäkinen

Emilia Mäkinen on 23-vuotias ammattikorkeakouluopiskelija, joka asustelee Ikaalisissa Pirkanmaalla. Hän päätti vuosi sitten, että tarvitsee jostain lisätuloja, sillä opintotuki ei riittänyt elämiseen.

Elina Vilppunen ja Paula Erkkilä

Ystävykset Elina Vilppunen ja Paula Erkkilä ovat tutustuneet toisiinsa työpaikallaan. Elina ja Paula asuvat molemmat Tampereella Raholassa. He ovat samalla yläasteella töissä, jossa Elina opettaa äidi

bottom of page