top of page
Search

Elina Vilppunen ja Paula Erkkilä

Ystävykset Elina Vilppunen ja Paula Erkkilä ovat tutustuneet toisiinsa työpaikallaan. Elina ja Paula asuvat molemmat Tampereella Raholassa. He ovat samalla yläasteella töissä, jossa Elina opettaa äidinkieltä ja Paula toimii käsitöiden opettajana.


Heitä yhdistää intohimo kangaskassien tekemiseen sekä erilaisten käsityötuotteiden koristelukirjailuiden tekemiseen.


OutDonumille Elina tekee jääraappoja ja koristelee niitä logoilla ja kuvioilla asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Elina tekee myös erilaisia heijastimia, joihin halutessaan saa myös logon. Sekä heijastimien, että jääraappojen muovi on sulatettua ja uudelleen muovattavissa olevaa kierrätysmuovia, jonka Elina ostaa paikalliselta jäteasemalta.


Elina ja Paula molemmat ompelevat kangaskasseja. He rakastavat päästää mielikuvituksensa valloilleen ja tehdä erilaisia kangaskasseja, joihin he toteuttavat mielellään asiakkaan toiveesta erilaisia kuvioita. Kankaat kasseihin he löytävät isovanhempiensa valtavista vaatevarastoista.


Paula tekee myös erilaisia ja erikokoisia kalentereita, joita häneltä saa tilattua monilla erilaisilla teemoilla. Paula osaa myös tehdä upeita konvehtirasioita erilaisista materiaaleista, esimerkiksi kierrätyspahvista. Näistä käsintehdyistä rasioista tulee jokaisesta erilaisia ja uniikkeja. Konvehdit rasioihin Paula valmistaa raakasuklaasta, johon hän käyttää luomukookosrasvaa ja –raakakaakaojauhetta. Täytteet konvehteihin valmistuvat kotimaisista marjoista, kuten vadelmista ja mansikoista.


Toimitusaika tuotteille on tällä hetkellä tilausmääristä riippuen noin yksi viikko.

4 views0 comments

Recent Posts

See All

Outdonumin tarina

OutDonum Opy on Tampereen Ammattikorkeakoulun seitsemän opiskelijan perustama oppiyritys, jonka toimialana on liikelahjojen osto, niiden kustomointi asiakkaan tarpeiden ja halujen mukaiseksi ja niiden

Jari Pursinen

Jari Pursinen on 45-vuotias yrittäjä, joka tällä hetkellä asustelee Ylöjärvellä vaimonsa Iida Pursisen ja pariskunnan kahden koiran kanssa. Jari on työskennellyt 18-vuotiaasta lähtien Ylöjärvellä sija

Emilia Mäkinen

Emilia Mäkinen on 23-vuotias ammattikorkeakouluopiskelija, joka asustelee Ikaalisissa Pirkanmaalla. Hän päätti vuosi sitten, että tarvitsee jostain lisätuloja, sillä opintotuki ei riittänyt elämiseen.

bottom of page