top of page
Search

Jari Pursinen

Updated: Dec 1, 2020

Jari Pursinen on 45-vuotias yrittäjä, joka tällä hetkellä asustelee Ylöjärvellä vaimonsa Iida Pursisen ja pariskunnan kahden koiran kanssa. Jari on työskennellyt 18-vuotiaasta lähtien Ylöjärvellä sijaitsevassa teollisuustehtaassa ja Iida puolestaan on myyjänä pienessä käsityöputiikissa.

Muutama vuosi takaperin Jari kyllästyi tylsään ja yksitoikkoiseen työelämäänsä ja päätti kokeilla jotain aivan uutta. Tästä syntyi ajatus perustaa yhdessä vaimonsa Iidan kanssa käsitöinä tehtyjen asusteiden myymälä Ylöjärvelle. Jari ja Iida perustivat myymälän vuonna 2017, ja siitä asti liiketoiminta on ollut aktiivista, mutta kuitenkin hyvin pientä, sillä yritys on jäänyt monelta paikalliseltakin huomaamatta.

Yritys tekee itse käsitöinä muun muassa kaulahuiveja ja villasukkia, jotka valmistetaan aidosta kotimaisesta villalangasta, joka tulee Jarin vanhempien luomutilalta. Sukkiin ja kaulahuiveihin Iida taikoo myös näppärillä käsillään erilaisia kirjailuja asiakkaan toiveiden mukaan.


Jari ja Iida haluavat yhdessä panostaa siihen, että heidän tuotteensa ovat kestäviä, ekologisia, laadukkaita ja mukavia käyttää. Tämä varmistetaan sillä, että tuotteet valmistetaan puhtaasti pelkästä villasta, joka kestää käytössä, on mukavan tuntuinen iholla, ja se hengittää.


OutDonumille he tekevät tilauksesta näitä laadukkaita kaulahuiveja ja villasukkia. Toimitusaika tuotteille on tilausmääristä riippuen tällä hetkellä noin 1-2 viikkoa. Yritys sopii yhteistyökumppaniksemme täydellisesti, sillä arvomme kohtaavat ja molemmat yritykset haluavat antaa vain parastaan asiakkailleen.

18 views0 comments

Recent Posts

See All

Outdonumin tarina

OutDonum Opy on Tampereen Ammattikorkeakoulun seitsemän opiskelijan perustama oppiyritys, jonka toimialana on liikelahjojen osto, niiden kustomointi asiakkaan tarpeiden ja halujen mukaiseksi ja niiden

Emilia Mäkinen

Emilia Mäkinen on 23-vuotias ammattikorkeakouluopiskelija, joka asustelee Ikaalisissa Pirkanmaalla. Hän päätti vuosi sitten, että tarvitsee jostain lisätuloja, sillä opintotuki ei riittänyt elämiseen.

Elina Vilppunen ja Paula Erkkilä

Ystävykset Elina Vilppunen ja Paula Erkkilä ovat tutustuneet toisiinsa työpaikallaan. Elina ja Paula asuvat molemmat Tampereella Raholassa. He ovat samalla yläasteella töissä, jossa Elina opettaa äidi

bottom of page